Πάτρα: Παρατείνεται η ανανέωση αδειών πωλητών λαϊκών αγορών

Η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομίας του Δήμου Πατρέων με αφορμή την υπ’ αριθμ. 113848/31-10-16 Απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών Ανάπτυξης και Τουρισμού που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ΤΕΥΧ. Β3550/3-11-2016 ενημερώνει τους κατόχους επαγγελματικών αδειών πωλητών Λαϊκών Αγορών που δεν έχουν προβεί στην ανανέωση της αδείας τους ότι :
Η διαδικασία αξιολόγησης και ελέγχου των προβλεπόμενων δικαιολογητικών, καθώς και η ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας για την ανανέωση των επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών, η οποία προβλέπεται στην παρ. 2 του άρθρου 39 του Ν. 4264/2014 (Α΄118), όπως ισχύει, παρατείνεται έως τις 11-01-2017 (ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί). Έως τότε οι υφιστάμενες άδειες διατηρούνται σε ισχύ. Στις περιπτώσεις που οι ενδιαφερόμενοι έχουν καταθέσει ελλιπή δικαιολογητικά ή δεν έχουν προβεί στη διαδικασία της ανανέωσης, οι σχετικές άδειες δεν ανανεώνονται και συνεπώς οι πωλητές δεν δύνανται να δραστηριοποιούνται μετά την 12η -01-2017.
 

Κώστας Καρπέτας: Όχι στην κατάργηση του Λυκείου Ερυμάνθειας – Στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα

Το DigiWest στην πράξη: Εκδήλωση ενημέρωσης και διαλόγου στην Πάτρα

Aναζωπύρωση της φωτιάς στην Ιεράπετρα – Νέο 112 για εκκένωση τεσσάρων οικισμών

Η Ειρήνη Μουρτζούκου στη ΓΑΔΑ: «Είμαι αθώα, δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά»

Εθελοντικές αιμοδοσίες σε Αλεποχώρι και Φλόκα Αχαΐας

Β. Κικίλιας: «Όποιος νομίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί την κομματική σημαία ως ασπίδα είναι βαθιά νυχτωμένος – δεν είναι αυτό το DNA της παράταξης»

Ντιόγκο Ζότα: Βίντεο σοκ μετά την τραγωδία – «Ελιωσε» στις φλόγες η Λαμποργκίνι

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Το αναμορφωμένο Δημοτικό Θερινό Θέατρο έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του