Πάτρα: Πανό και μαύρες σημαίες ανήρτησαν οι κάτοικοι στο σημείο κατασκευής του αποτεφρωτηρίου νεκρών

Με μαύρες σημαίες και πανό απάντησαν οι κάτοικοι του Νοτίου Διαμερίσματος και συγκεκριμένα στην πιεροχή των Δεμενίκων που γειτνιάζει με το σημείο, όπου εχει χωροθετηθεί για την κατασκευή του αποτεφρωτηρίου νεκρών από το Δήμο Πατρέων.

Μετά την χθεσινή απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία ενέκρινε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής, οι κάτοικοι οι οποίο παρευρέθηκαν στην συνεδρίαση και εξέφρασαν την αντίθεση τους, σήμερα βρέθηκαν στο χώρο του Βιομηχανικού Πάρκου της Πάτρας και ανήρτησαν πανό και μαύρες σημαίες, καθιστώντας σαφές πως δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουν στα σχέδια και τις προθέσεις του Δήμου.

Μάλιστα καταγγέλουν τον Δήμαρχο Πατρέων που πράττει εν αγνοία τους καθώς ουδέποτε ήρθε σε επικοινωνία μαζί τους προκειμένου να τους ενημερώσει, γι αυτό που σκέφτεται η Δημοτική Αρχή να “φτιάξει”, αφήνοντας σαφείς αιχμές για κινήσεις και πρωτοβουλίες υποβάθμισης της περιοχής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, οι κάτοικοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις και δεν αποκλείουν μάλιστα το ενδεχόμενο να προχωρήσουν ακόμη και σε πορείες ή αποκλεισμούς άν ο Δήμος επιμείνει στη θέση του.

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης