Στο Δασύλλιο, απολαμβάνοντας τοπικούς μεζέδες και παρακολουθώντας παραδοσιακούς χορούς πέρασαν το απόγευμά τους τα μέλη της αποστολής 15 αντιπροσώπων από την Επιτροπή Αδελφοποίησης Σάντα Μπάρμπαρα και Πάτρας, με επικέφαλής την Πρόεδρο της Επιτροπής Georgia Gastouniotis.
Η αμερικανική αντιπροσωπεια απόλαυσε στο δασυλλιο το επισημο δειπνο που προσέφερε ο δήμος Πατρέων, ενώ αργότερα επισκέθηκε και το Επιμελητηριο Αχαΐας.
Τα μέλη της αντιπροσωπείας συναντήθηκαν και με τον δήμαρχο Πατρέων στο δημαρχείο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας στον πολιτισμό και στην εκπαίδευση.
Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης και η κυρία Gastouniotis αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.