Πάτρα: Ουρές στα ΑΤΜ προκαλούν πονοκέφαλο στην αστυνομία-Οι συνταξιούχοι πήγαν για συντάξεις και σήμανε συναγερμός

Αυξημένες περιπολίες και ετοιμότητα περιλαμβάνει απόψε ο σχεδιασμός της τοπικής αστυνομίας, καθώς από τις 8 το βράδυ και μετά άρχισαν να σχηματίζονται ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών της Πάτρας, αλλά και σε άλλα που είναι τοποθετημένα, όπως για παράδειγμα έξω από σούπερ μάρκετ. Οι ουρές θυμίζουν τις πρώτες ημέρες των capital controls, αν και αυτή τη φορά ο λόγος είναι η πίστωση των συντάξεων.

Από σήμερα το βράδυ άρχισαν να πιστώνονται στους λογαριασμούς των συνταξιούχων του ΙΚΑ και του Δημοσίου οι συντάξεις Μαρτίου.
Την 1η Μαρτίου θα πιστωθούν οι συντάξεις των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ. Το μέρισμα του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων, θα πιστωθεί στους λογαριασμούς με καθυστέρηση, την ερχόμενη Τρίτη.

Υπομονετικά περιμένουν οι δικαιούχοι τη σειρά τους να σηκώσουν τη σύνταξη, το γεγονός όμως ότι η νύχτα προχωράει και ο κόσμος βρίσκεται ακόμη στις ουρές, προκαλεί ανησυχία στις αστυνομικές αρχές, με δεδομένου ότι προ ημερών υπήρξε και περιστατικό απόπειρας ληστείας με επίθεση μπροστά από ΑΤΜ.

Έτσι, οι περιπολίες έχουν ενταθεί, αλλά και απο την πλευρά τους οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Πάτρα: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε δασική έκταση κοντά στο Σούλι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Στο νοσοκομείο τετραμελής οικογένεια μετά από σοβαρό τροχαίο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο 21χρονος οδηγός της μηχανής πήγε να καταθέσει υπέρ του 25χρονου, αλλά συνελήφθη για εμπρησμό – Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης – Επιβεβαιώνει η ΕΛ.ΑΣ

Ένας από τους κορυφαίους Αχαιούς αθλητές είναι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στην Πλαζ

Πάτρα: “Έφυγε” ένας υπέροχος άνθρωπος – Συγκίνηση για τον συνταξιούχο υπάλληλο και παλιό αθλητικογράφο Νίκο Νικολάου

Πάτρα: Η πόλη έχασε τον μηχανοδηγό της! Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατό του

Nέα απόφαση: Ποιες περιοχές της Πάτρας και της Δυτ. Αχαΐας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – ΛΙΣΤΑ

Πάτρα: Κάθονταν στην αυλή και τους έπεσε στο κεφάλι ένα δένδρο – Τρεις τραυματίες