Πάτρα: Οργισμένοι οι συγγενείς του 30χρονου Κ. Μπασιλάρη απειλούν με αντίποινα

Οργή προκάλεσε η δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη στην Πάτρα.

Ο 26χρονος βασικός κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος, ωστόσο οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, γεγονός που εξόργισε τους συγγενείς του θύματος.

Σύμφωνα με την απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα, οι δύο αδελφοί και ο 29χρονος πυγμάχος, που κατηγορούνται για άμεση συνέργεια στο φονικό της οδού Αγίου Ανδρέου, δεν κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Και οι τρεις υποστήριξαν στις απολογίες τους ότι δεν συμμετείχαν στα δολοφονικά χτυπήματα που δέχθηκε ο άτυχος 30χρονος πριν καταλήξει, θέση που είχαν υιοθετήσει από την πρώτη στιγμή.

Έτσι, αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειας του Κώστα Μπασιλάρη, η οποία εκφράζει ανοιχτά την οργή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς του θύματος φέρονται να απειλούν ακόμη και με αντίποινα.

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: “Λύγισαν” στην κηδεία του 19χρονου Νικόλα – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!