Πάτρα: Ομορφες γιορτινές εικόνες χαρίζουν οι πυροσβέστες – Άγιοι Βασίληδες κατεβαίνουν στα μπαλκόνια του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με γιορτινά χρώματα “έντυσαν” το Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και του 1ου ΠΥΣ.

Κατέβηκαν από την ταράτσα του 7όροφου κτιρίου μπήκαν στα δωμάτια των ασθενών με δώρα και σκόρπισαν αμέτρητα χαμόγελα, στιγμές αισιοδοξίας και μήνυμα ελπίδας.

Η όμορφη δράση έγινε σήμερα το απόγευμα, παραμονή Πρωτοχρονιάς με την συμμετοχή της Μπάντας του Δήμου Πατρέων.

Διοργανώθηκε από την Διοίκηση του νοσοκομείου σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ Πατρών, το Δήμο Πατρέων και με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων ήταν παρόντες ο Διοικητής του Νοσοκομείου “Αγιος Ανδρέας” Ηλίας Θεοδωρόπουλος, ο Υποστράτηγος της Πυροσβεστικής Γιάννης Πετρούτσος, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, οι Αντιπεριφερειάρχες Χαράλαμπος Μπονάνος και Αντώνης Φίλιας, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

 

 

1_1.jpg

2_1.jpg

6_0.jpg

3_4.jpg

4_0.jpg

7.jpg

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ