Πάτρα: Ομορφες γιορτινές εικόνες χαρίζουν οι πυροσβέστες – Άγιοι Βασίληδες κατεβαίνουν στα μπαλκόνια του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με γιορτινά χρώματα “έντυσαν” το Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και του 1ου ΠΥΣ.

Κατέβηκαν από την ταράτσα του 7όροφου κτιρίου μπήκαν στα δωμάτια των ασθενών με δώρα και σκόρπισαν αμέτρητα χαμόγελα, στιγμές αισιοδοξίας και μήνυμα ελπίδας.

Η όμορφη δράση έγινε σήμερα το απόγευμα, παραμονή Πρωτοχρονιάς με την συμμετοχή της Μπάντας του Δήμου Πατρέων.

Διοργανώθηκε από την Διοίκηση του νοσοκομείου σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ Πατρών, το Δήμο Πατρέων και με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων ήταν παρόντες ο Διοικητής του Νοσοκομείου “Αγιος Ανδρέας” Ηλίας Θεοδωρόπουλος, ο Υποστράτηγος της Πυροσβεστικής Γιάννης Πετρούτσος, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, οι Αντιπεριφερειάρχες Χαράλαμπος Μπονάνος και Αντώνης Φίλιας, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

 

 

1_1.jpg

2_1.jpg

6_0.jpg

3_4.jpg

4_0.jpg

7.jpg

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης