Πάτρα: Οι έμποροι κλείνουν τα καταστήματά τους στις 28 Φεβρουαρίου

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της 28ης Φεβρουαρίου για την τραγωδία των Τεμπών, ενός εγκλήματος που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Δύο χρόνια μετά, η κοινωνία συνεχίζει να ζητά δικαιοσύνη και να απαιτεί ασφαλείς μετακινήσεις για όλους.

Προτρέπουμε τα καταστήματα της Πάτρας να παραμείνουν κλειστά από τις 09:00 έως τη 13:00 σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμμετοχής στη μνήμη των θυμάτων.

 Ωστόσο, λόγω του τριημέρου του Πατρινού Καρναβαλιού και της αυξημένης επισκεψιμότητας, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά 13:00-21.00, ώστε να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες της πόλης.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και πολίτες να δώσουν δυναμικό “παρών” στις εκδηλώσεις μνήμης και διαμαρτυρίας. Δεν ξεχνάμε – Διεκδικούμε δικαιοσύνη και ασφάλεια για όλους!

Πάτρα: Οι έμποροι κλείνουν τα καταστήματά τους στις 28 Φεβρουαρίου

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Η άγνωστη ιστορία των σκύλων Τσιουάουα – Τι σχέση είχαν με τις αρχαίες μεξικάνικες τελετουργίες

Καρυστιανού: Είχα έτοιμη την ομιλία μου, αλλά δεν ήθελαν να μιλήσω και αποχώρησα από τη συγκέντρωση για τα Τέμπη – Δείτε βίντεο