Πάτρα: Οι “Αστυνομικοί”, η σακούλα με κοσμήματα και το τροχαίο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δραστών που εξαπάτησαν ηλικιωμένη αποσπώντας της όλα τα κοσμήματα.

Ειδικότερα 63χρονη Πατρινή δέχθηκε τηλέφωνημα μέσω του οποίου ενημερωνόταν από “μαϊμού” Αστυνομικούς, πως η κόρη της ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο και κρατείται.

Οι δράστες εκμεταλευόμενοι τη σύγχυση της γυναίκας, την πρόετρεψαν να τους δώσει τα κοσμήματα της ως αντάλλαγμα για να αφεθεί ελεύθερη η κόρη της.

Μάλιστα της υπέδειξαν και τον τρόπο που θα γινόταν. Την έπεισαν να βάλει όλα της τα χρυσαφικά σε μια σακούλα και να την αφήσει έξω από το σπίτι της, για να παραληφθεί από τους ίδιους.  Η γυναίκα τήρησε κατά γράμμα τις εντολές για τη “σωτηρία” του παιδιού της. Όταν διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για απάτη, το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η συνολική αξία των κοσμημάτων.

 

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)