Πάτρα: Ο παππούς που “μεταμορφώνει” τα σχολεία στο 12ο Δημοτικό – ΦΩΤΟ

23/10/2017 | 13:08

Έτοιμο το 12ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας! Ο παππούς Γιώργος Κατσίποδος το μεταμόρφωσε με την υπέροχη ζωγαφιά του και μάλιστα εθελοντικά! 

Πάτρα: Ο παππούς που "μεταμορφώνει" τα σχολεία στο 12ο Δημοτικό - ΦΩΤΟ

“Το πρώτο έργο του παππού Γιώργου έτοιμο! Ευχαριστούμε!”, σημειώνει η διευθύντρια του σχολείου Μαριάνα Μπαρτζάκλη και προσθέτει: “Από την αγάπη ξεκινάνε και εκεί τελειώνουν! Στην Απόλυτη Ολοκλήρωση”. 

Ο Γιώργος Κατσίποδος εδώ και καιρό ζωντανεύει με την εξαίρετη δουλειά του τους τοίχους σχολείων της Πάτρας . Όλοι οι ήρωες του αναγνωστικού (η Λόλα και η Άννα) που συνόδευε τους λίγο παλαιότερους στα πρώτα τους μαθητικά βήματα (πρωτο-χρησιμοποιήθηκε το 1956) αλλά και αγαπημένα καρτούν των παιδιών κοσμούν τους τοίχους στο δημοτικό σχολείο Σουλίου Πατρών, στη Μαυρομανδήλα, στο 43ο δημοτικό και όπου αλλού έχει ζητηθεί η συνδρομή του αγαπημένου παππού των μαθητών.

Ο Γιώργος Κατσίποδος ήταν οικοδόμος, αλλά αγαπούσε πάντοτε τη ζωγραφική και, όταν συνταξιοδοτήθηκε, βρήκε αρκετό χρόνο να αλλάξει εθελοντικά και αφιλοκερδώς την εικόνα των σχολείων και των αιθουσών τους.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της