Πάτρα: Ο νέος δίσκος του Στέφανου Κορκολή με τη συμμετοχή της Πολυφωνικής Χορωδίας

29/09/2017 | 12:05

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, ηχογράφηση για την παραγωγή του νέου δίσκου, που αφορά σε μελοποιήσεις ποιημάτων του μεγάλου Αλεξανδρινού, Κωνσταντίνου Καβάφη, από το διάσημο συνθέτη και πιανίστα, Στέφανο Κορκολή, τα οποία ερμηνεύει με τη μοναδικότητα της φωνής της, η Σοφία Μανουσάκη.

Στη ηχογράφηση παρόντος του συνθέτη, αλλά και του παραγωγού του δίσκου Αντώνη Παπαβομβολάκη, μετείχαν κατ’ επιθυμία του συνθέτη, η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου] και η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός] της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’, σε μία επίπονη διαδικασία που διήρκεσε 8 ώρες συνολικά, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο νέος δίσκος του Στέφανου Κορκολή [με τη συμμετοχή Συμφωνικής Ορχήστρας, πιάνου, σόλο φωνής και χορωδιακών σχημάτων], θα παρουσιαστεί επίσημα στις 13 Οκτωβρίου, στην Όπερα του Καίρου και δύο ημέρες μετά στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. 

Άγριο επεισόδιο στα Άνω Λιόσια: Νεκρός 37χρονος που εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένων υπό την επήρεια ουσιών

Αρης Μουγκοπέτρος: Έχει βάλει στόχο να παίξει ξανά κλαρίνο μέχρι τον Οκτώβριο

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με μοτό – Άγιο είχε ο οδηγός του δικύκλου

Ολυμπιακός: Χωρίς Κωστούλα και Όρτα στο ντέρμπι «αιωνίων»

Κομνηνός: «Το BCL θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, επιτρέπουμε στις ομάδες να ονειρεύονται»

Με όσους θέλουν και μπορούν

Φάμελλος: “Το καθεστώς Μητσοτάκη πρέπει να φύγει”