Πάτρα: Ο καταστηματάρχης, ο προμηθευτής και η καταγγελία για εκβίαση και απαγωγή

Σε καταγγελία για απόπειρα εκβιάσης και απαγωγής σε βάρος προμηθευτή υγειονομικού ενδιαφέροντος προχώρησε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο καταγγέλων ισχυρίζεται πως ο προμηθευτής τον εκβίαζε να του αποπληρώσει οφειλεί για παραγγελία που του είχε παραδώσει, ωστόσο ο επιχειρηματίας αρνείτο να καταβάλλει το χρηματικό ποσό, καθώς το προϊόν δεν ανταποκρινόταν με αυτά που είχε παραγγείλει. Ζητούσε λοιπόν από τον προμηθευτεί να πάρει πίσω τα προϊόντα.

Η άρνηση του καταστηματάρχη φαίνεται πως εξόργισε τον προμηθευτή, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με τα λεγόμενα του επιχειρηματία να είχε πρόθεση να τον απαγάγει. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του καταστηματάρχη μαζί με τον συνέταιρο του μετέβησαν σε ραντεβού που είχε με τον προμηθευτή και υπάλληλο του, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο των δεύτερων και ο προμηθευτής κινήθηκε σε άγνωστη κατεύθυνση.

Το βράδυ της Τετάρτης και μετά την καταγγελία στην Ασφάλεια της Πάτρας οδηγήθηκαν και τα 4 άτομα, τα οποία προχώρησαν στην υποβολή εκατέρωθεν μηνύσεων.

 

 

Όλα τα σενάρια εξετάζονται στη συντριβή του Boeing 787 της Air India, ακόμα και η δολιοφθορά, λέει αρμόδιος υπουργός

ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνεται το voucher των 750 ευρώ

Βραβεία 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε

Απαγόρευση καπνίσματος σε παραλίες και πάρκα της Γαλλίας – Πρόστιμα έως 700 ευρώ για την προστασία των παιδιών

Κοτόπουλο με πέστο

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αν στηρίξεις την καριέρα σου στους followers, δεν είσαι ηθοποιός, δεν κάνεις γι’ αυτή τη δουλειά

48 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – Ισχυρές ενδείξεις εμπρησμού στη φωτιά της Ναυπάκτου

Νετζήπογλου για Ολυμπιακό: “Ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί, γίνεται πραγματικότητα”