Πάτρα: “Ο Καραγκιόζης και ο Μινώταυρος” το Σαββατοκύριακο

05/10/2018 | 11:35

Τον αγαπημένο ήρωα Καραγκιόζη με τα κατορθώματα του στην ελληνική μυθολογία θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το  Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου στο Περί Σκιών (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος, Πάτρα).  

Η αυλαία για την φετινή σεζόν ανοίγει στο Περί Σκιών με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και ο Μινώταυρος» από τον αγαπημένο μας καραγκιοζοπαίχτη Χρήστο Πατρινό.

Η παράσταση όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία το φετινό καλοκαίρι ανά την Ελλάδα βασίζεται στο γνωστό μύθο με  ήρωα το Θησέα και με βοηθό τον θαρραλέο Καραγκιόζη να αντιμετωπίζουν τον Μινώταυρο στον λαβύρινθο της Μινωικής Κρήτης, στη Κνωσό. Με τον βασιλιά Μίνωα, την Αριάδνη, τον Αιγαία, την Αμφιτρίτη και τις υπόλοιπες φιγούρες του θεάτρου σκιών αλλά και με εναλλαγές σκηνικών μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν την παράσταση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και αγωνία από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Η συνέχεια επί της σκηνής στο Περί Σκιών.

 

3 Παραστάσεις

Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 6:00 το απόγευμα

Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι και στις 6:00 το απόγευμα.

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 5 €  (κλήρωση φιγούρες)

Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6977355402, 2610452320

Περί Σκιών:  Νόρμαν 20 (Αγ. Διονύσιος), Πάτρα

 

 

 

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Greek Basketball League: Έμεινε κατηγορία το Μαρούσι, υποβιβάστηκε το Λαύριο

Αχαΐα: Άρπαξαν τσάντα με χιλιάδες ευρώ

Ανδρέας Φίλιας: Στον Άγιο Νικόλαο Σπάτα με τον Γιώργο Αυτιά

Τελεσίγραφο Τραμπ και Ευρωπαίων ηγετών σε Ρωσία για την εκεχειρία – Αρνητική η πρώτη αντίδραση του Κρεμλίνου