Πάτρα: Ο Ιατρικός Σύλλογος για τον θάνατο της παιδιάτρου Ευαγγελίας Φαρρή

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τη θλιβερή είδηση της αναγγελίας θανάτου της αγαπητής μας συναδέλφου:

ΦΑΡΡΗ-ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ

(Παιδιάτρου)

Ο εκλιπούσα γεννήθηκε στην Καλλιθέα Φθιώτιδας το 1948. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1972. Στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική και έλαβε τον σχετικό τίτλο ειδίκευσης ενώ κατείχε διδακτορικό δίπλωμα. Υπηρέτησε σε Πανεπιστήμια του Καναδά, στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο ΕΣΥ. Ίδρυσε και διετέλεσε επί σειρά ετών Δ/ντρια της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» έως το 2010 όπου αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών την περίοδο 2005-2008 και τακτικό μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου την περίοδο 2002-2005.

Υπηρέτησε την επιστήμη και το κοινωνικό σύνολο με αφοσίωση, ανιδιοτέλεια, ήθος, όραμα και συνέπεια.

Απέσπασε από όλους τους συναδέλφους τον σεβασμό και την αναγνώριση τόσο μέσω του εκπαιδευτικού της έργου όσο και μέσω τήρησης της δεοντολογίας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους οικείους της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Αντί στεφάνου στη σορό της, όπως κατατεθεί χρηματικό ποσό υπέρ ευαγούς ιδρύματος
  2. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.
  3. Να διαβιβαστεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά της.

Πάτρα: Δεύτερη νύχτα με πύρινο εφιάλτη – Μπαράζ μηνυμάτων του 112 για εκκενώσεις οικισμών, κλειστή η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πύρινος όλεθρος στην Πάτρα: Εκτός ελέγχου η φωτιά – Καίγονται σπίτια, απομάκρυνση κατοίκων και απεγκλωβισμοί (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κόλαση φωτιάς στα Συχαινά: Κάηκαν σπίτια, εκκενώνονται οικισμοί και κτίρια – Δραματικές στιγμές για τους κατοίκους (ΦΩΤΟ & BINTEO)

Πάτρα: Προσαγωγή δύο υπόπτων για την καταστροφική πυρκαγιά στα Συχαινά

Πάτρα – Αδιανόητο περιστατικό: Άνδρας άρπαξε πυροσβεστικό εξοπλισμό και “μπλόκαρε” την κατάσβεση

Σε κατάσταση πύρινης “πολιορκίας” η Πάτρα: Εκκενώνονται Καραμανδάνειο και Κωνσταντοπούλειο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά στην Πάτρα: Υπό έλεγχο η εστία στην περιοχή του Μπάλα – Προσήχθησαν δύο άτομα που κινούνταν ύποπτα με μηχανή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)ΝΕΟΤΕΡΑ

Τραγωδία στην Αχαΐα: Βρέθηκε κάτω από το αγροτικό του και σκοτώθηκε!