Πάτρα: Ο Γερμανός το έσκασε από το νοσοκομείο και τον ψάχνουν…

 

Κινητοποίηση για τις αστυνομικές δυνάμεις, της Πάτρα, καθώς αναζητούν ασθενή που το έσκασε από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφοίες του tempo24 ο ασθενής, που κατάγεται από την Γερμανία και είναι 59 ετών, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” , όταν για άγνωστη αιτία , χωρίς να ενημερώσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έφυγε.

Οταν έγινε αντιληπτή η απουσία του σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, περιπολικά και μοτοσυκλετιστές της οποίας αναζητούν στην πόλη του γερμανό ασθενή.

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Τραγωδία στο Ρίο – Βρέθηκε νεκρή 25χρονη

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Απολογείται ο γυναικολόγος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι ισχυρίζεται – Άννα Μαστοράκου: Αποτροπιασμός-ΦΩΤΟ

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο συνταξιούχος γυναικολόγος μετά την απολογία του για την παιδική πορνογραφία

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου