Πάτρα: Ο Γάλλος πρέσβης στο αναπτυξιακό συνέδριο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας- ΦΩΤΟ

Στην αίθουσα  όπου πραγματοποιείται το αναπτυξιακό συνέδριο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αφίχθη πριν από λίγο ο ΓάλλοςΠρέσβη Christophe Chantepy.

τΟ τριήμερο Διεθνές Αναπτυξιακό Συνέδριο με τίτλο: «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα»,  διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2020. Πραγματοποιείται ί στην Πάτρα (πολυχώρος Royal Theatre), στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου 2017.

Η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει αύριο παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ θα συμμετάσχουν σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής, της οικονομίας, της επιστήμης, της επιχειρηματικότητας, της εκπαίδευσης από την ελληνική, την ευρωπαϊκή, αλλά και την παγκόσμια σκηνή.

Κατά την 1η ημέρα των εργασιών το λόγο έχουν τα ερευνητικά ιδρύματα και οι φορείς συλλογικής επιχειρηματικότητας. Πρόκειται να παρουσιαστούν ερευνητικά ευρήματα για την επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα.

Την δεύτερη ημέρα κορυφαίοι θεσμικοί εκπρόσωποι από Ελλάδα και εξωτερικό συζητούν για θέματα αιχμής με τα ίδια τα μέλη της Συμμαχίας για την ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα στην Δυτική Ελλάδα να κλείνουν την ημέρα.

Την τρίτη ημέρα Ευρωπαϊκές και Ελληνικές περιφέρειες σε μια σπάνια – αν όχι μοναδική – στιγμή ανταλλάσσουν εμπειρίες για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»