Πάτρα: Ο Δήμος έβαλε λουκέτο σε μαγαζί της Ηφαίστου – Είχε αφαιρεθεί η άδεια 5 φορές

Δεν ήταν μια , δεν ήταν δύο, πέντε διαδοχικές ποινές είχε κατάστημα στον πεζόδρομο της Ηφαίστου, στην Πάτρα, ωστόσο οι ιδιοκτήτες του δεν …έβαζαν μυαλό!

Έτσι ο Δήμος Πατρέων αποφασίζοντας την οριστική σφράγιση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον πεζόδρομο της Ηφαίστου. Οι καταγγελίες για το συγκεκριμένα μαγαζί έπεφταν “βροχή” και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος υπέγραψε, προ ημερών, απόφαση για οριστικό κλείσιμο του, η οποία μάλιστα εφαρμόστηκε αυθημερόν.

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης δεν συμμορφώθηκαν μετά από πέντε διαδοχικές ποινές που αφορούσαν σε προσωρινές αφαιρέσεις της άδειας και αναστολή της λειτουργίας του καταστήματος, με αφορμή την έντονη ηχορύπανση και την διατάραξη της κοινής ησυχίας. Ειδικότερα, απ’ το κατάστημα προκαλούνταν έντονοι θόρυβοι στη γειτονιά, από μουσική στη διαπασών που λειτουργούσε πέραν των επιτρεπόμενων ορίων, και μάλιστα, χωρίς καν να υπάρχει σχετική άδεια. 

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία: Πώς έχασε την ζωή του 49χρονος πατρινός στην Φωκίδα

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Πάτρα: Υπόθεση εκβίασης ερευνά η Ασφάλεια – Το τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού(;) και οι οικονομικές διαφορές

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ