Πάτρα: Ο Ανδρέας Νικολάου απέναντι στον Ανδρέα Μαζαράκη στην κούρσα για την προεδρία της ΝΟΔΕ- “Κλείδωσε” το πρωί- Ήταν εκεί όλες οι τάσεις- ΦΩΤΟ

Αυτή η φωτογραφία που βλέπετε τραβήχτηκε σήμερα το πρωί και δεν είναι καθόλου τυχαία. Πρόκειται για το ¨κλείδωμα” της υποψηφιότητας του Ανδρέα Νικολάου για την προεδρία της ΝΟΔΕ Αχαϊας. Παρόντες στο καφέ του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Γιάννη Μάκκα, ο ίδιος, ο Ανδρέας Νικολάου, ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, ο Ιάσονας Φωτήλας, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Βασίλης Βλασταράς, ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο Σπύρος Πολίτης, ο Τάκης Παπαδόπουλος, η Ακριβή Χάραρη και άλλοι.

Πρόκειται, λένε οι πληροφορίες μας, για την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του Ανδρέα Νικολάου, ο οποίος θα διεκδικήσει τη ΝΟΔΕ με πολλούς και σημαντικούς συμμάχους απέναντι στον φθαρμένο λόγω εσωκομματικών τριβών και όχι και τόσο ενωτικών χειρισμών του, Ανδρέα Μαζαράκη. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμενονται αύριο, ωστόσο η φωτό μιλάει από μόνη της. 

Πάτρα: Ο Ανδρέας Νικολάου απέναντι στον Ανδρέα Μαζαράκη στην κούρσα για την προεδρία της ΝΟΔΕ- "Κλείδωσε" το πρωί- Ήταν εκεί όλες οι τάσεις- ΦΩΤΟ

Από τη σύνθεση της παρέας, φαίνεται ότι εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις στο πρόσωπο του Ανδρέα Νικολάου, ενώ παρόντες είναι όλοι όσοι είχαν ακουστεί ως διεκδικητές της θέσης,  γεγονός που καταδεικνύει το βάρος του εγχειρήματος. Πληροφορίες μας λένε ότι ο κ. Βλασταράς, ο οποίος διεκδικούσε τη θέση θα είναι και υποψήφιος για το 9μελές, ενώ εκτιμάται ότι ίσως ο Ανδρέας Μαζαράκης υποχρεωθεί να πάρει πίσω την δική του υποψηφιότητα.

Γ. Κοντογεωργοπούλου

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)