Πάτρα: Νύχτα “εφιάλτης” στο “Άγιος Ανδρέας” – Δεκάδες διακομιδές – Έχασαν τη μάχη δύο ασθενείς

Με τα μανίκια σηκωμένα και τις μάσκες να μην κατεβαίνουν από τα πρόσωπά τους, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας” περνάνε ακόμη μια δύσκολη νύχτα.

Από τις 14.00 το μεσημέρι, οπότε και το νοσοκομείο ξεκίνησε την εφημερία του, δεν έχουν σταματήσει να προσέρχονται ύποπτα ή επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Πλέον τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, ασταμάτητα και σχεδόν αποκλειστικά μεταφέρουν μόνο ασθενείς με κορονοϊό.

Αυτή η Τρίτη είναι από τις πιο δύσκολες ημέρες του τελευταίου μήνα για το Γ.Ν. “Άγιος Ανδρέας”, καθώς δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν στην εντατική έχασαν τις τελευταίες ώρες τη μάχη, αφήνοντας την τελευταία τους πνοή.

Δε σταματούν να γεμίζουν τα κρεβάτια

Στην πλειονότητά τους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο όσοι νοσηλεύονται στις κλινικές κορονοϊού του νοσηλευτηρίου.

Οι νοσηλείες αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, φτάνοντας – μέχρι νωρίς το βράδυ της Τρίτης – τις 64 σε απλές κλίνες COVID-19.

Άλλοι 7 ασθενείς βρίσκονται στην Εντατική.

Όλα αυτά τη ώρα που τα κρούσματα καθημερινά σπάνε το ένα φράγμα μετά το άλλο, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει για την Τρίτη 290 κρούσματα που καταγράφηκαν στην Αχαΐα.

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)