Πάτρα: Νέος Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων ο Νίκος Παπαδημάτος

Σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα αποφασίστηκαν για την Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του tempo24 νέος Πρόεδρος αναλαμβάνει ο γνωστός γιατρός, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων , στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, Νίκος Παπαδημάτος , στην θέση του πρώην  γενικού γραμματέα του Δήμου Πατρέων, επί δημαρχίας Γιάννη Δημαρά, Φώτη Σαραντόπουλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα υπάρξουν πολλές ακόμη αλλαγές σε πρόσωπα που συγκροτούν την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων, που θυμίζουμε θα διεξαχθούν 25- 31 Αυγούστου 2019.

Υπενθυμίζεται πως ο Φώτης Σαραντόπουλος είχε αναλάβει την προεδρία της Επιτροπής τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και αποχώρησε από την θέση ο Πολιτικός Μηχανικός Θόδωρος Μενεγής.

Πάτρα: Νέος Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων ο Νίκος Παπαδημάτος

Φώτης Σαραντόπουλος

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη