Πάτρα: Νέος γύρος αντιπαράθεσης για την Ηφαίστου – Συνεχίζεται η αναρχία – Αντιδρούν οι μόνιμοι κάτοικοι

Επαναλαμβάνεται στο σήριαλ της Ηφαίστου με τους μονίμους κατοίκους να μην κλείνουν μάτι όλη τη νύχτα και τα καφέ – ουζερί και εστιατόρια να συνεχίζουν την γνωστή τακτική με μουσική μέχρι πρωϊας και αθρόα ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

“Λύσεις υπάρχουν και πρέπει να βρεθούν” τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 Πάτρας 105,3 ο Γιώργος Κοτοπούλης, πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, παραδεχόμενος ότι είναι απαραίτητο για λόγους συνύπαρξης των καταστημάτων με τους κατοίκους, να τεθούν όρια και κανόνες.

Ωστόσο, όπως εξήγησε, με την έναρξη της σεζόν επαναλήφθηκαν τα φαινόμενα του παρελθόντος που προκάλεσαν εντάσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Κι αυτό, γιατί -όπως εξήγησε ο κ. Κοτοπούλης – εξακολουθεί να ισχύει η προηγούμενη κανονιστική διάταξη, καθώς, παρά τις συζητήσεις που μεσολάβησαν, δεν έχει εκδοθεί νέα κανονιστική. Υπό αυτές τις συνθήκες, εξακολουθεί να ισχύει το παλαιό καθεστώς, αν και η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής απαγορεύει εντελώς τα τραπεζοκαθίσματα σε πεζοδρόμους μικρότερους τους 6 μέτρων, όπως η Ηφαίστου.

Πάντως ο κ. Κοτοπούλης, πρόσθεσε ότι επί Δημαρχίας Δημαρά δόθηκαν άδειες τραπεζοκαθισμάτων χωρίς να ελεγχθεί η “χωροθέτησή” τους στη Ηφαίστου, με αποτέλεσμα να επιδεινώνεται το πρόβλημα από  την ανάπτυξή τους ακόμη και από αντικριστά καταστήματα.

Πέθανε ένας από τους τέσσερις τραυματίες από το σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Ολυμπιακός: Πρώτα τελικός, μετά ανανεώσεις και μεταγραφές

Ζόζεφιν για την προσωπική της ζωή: Δεν νομίζω ο έρωτας να περνάει με έρωτα

Έγκλειστος των φυλακών Αγίου Στεφάνου πιάστηκε με αυτοσχέδιο λεπίδι και κινητό

Χρίστος Δήμας: Στο 77% η πρόοδος κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος

Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Φασόλια μαυρομάτικα με χόρτα

Φάμελλος: Η κυβέρνηση στηρίζει τα μονοπώλια και τα υπερκέρδη αντί για τη συνεταιριστικότητα και τη συνεργασία