Πάτρα: Νεκρός ο ηλικιωμένος που έπεσε από μπαλκόνι στην περιοχή της Αγυιάς

Νεότερο: Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο ηλικιωμένος μετά την πτώση, από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Αρέθα. Εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί. Η τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη στη γειτονιά του. Πριν από λίγο καιρό ο 80χρονος είχε χάσει τη σύζυγό του.

Νεότερο: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από το μπαλκόνι  διαμερίσματος στην οδό Αρέθα. Ο ηλιωμένος διέμενε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Πρώτη ενημέρωση: Πτώση ατόμου από μπαλκόνι διαμερίσματος, σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα.

Στο σημείο έσπευσαν το ΕΚΑΒ και η ΕΛ.ΑΣ. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες της πτώσης.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»