Πάτρα: Νεκρός άνδρας μέσα στο καιόμενο σπίτι του στην Γεωργίου Ολυμπίου

Νεκρός μέσα στο σπίτι του, που είχε τυλιχτεί στις φλόγες βρέθηκε σήμερα το πρωϊ άνδρας 65 περίπου χρόνων, πατέρας δύο παιδιών, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Στις 07.45 η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από περιοίκους για καπνούς που έβγαιναν από μονοκατοικία στη συμβολή των οδών Γεωργίου Ολυμπίου 90 και Ζαλόγγου, κοντά στην πλατεία Βουδ.

Κινητοποιήθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι άνδρες, οι οποίοι όταν έφτασαν ρίχτηκαν αμέσως στο έργο της κατάσβεσης, καθώς η φωτιά στο εσωτερικό του σπιτιού ήταν σε εξέλιξη.

Αφού έσβησαν τη φωτιά, οι πυροσβέστες  επιχείρησαν να μπουν μέσα στο σπίτι και όταν τα κατάφεραν βρήκαν νεκρό έναν άνδρα, ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γειτόνων πρόκειται για έναν άνδρα 65 περίπου χρόνων, πατέρα δύο παιδιών.

Από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής θα διακριβωθών τα ακριβή αίτια του θανάτου του, αλλά δεν αποκλείεται να συνδέεται με τις αναθυμιάσεις από τη φωτιά.

Διερευνάται επίσης από την Πυροσβεστική από που ξεκίνησε  πυρκαγιά εντός της κατοικίας.

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Μιντιλόγλι Πατρών: Τρακτέρ έμεινε χωρίς φρένα και βρέθηκε στην …είσοδο σχολείου, η καρότσα έπεσε πάνω σε περιπολικό (ΦΩΤΟ)