Πάτρα: Νεκρή η 41χρονη που είχε βάλει το νεκρό μωρό της στην κατάψυξη – Τη βρήκε ο σύντροφός της

Βρέθηκε σήμερα το απόγευμα νεκρή από τον σύντροφό της 41χρονη στην περιοχή του Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news πρόκειται για τη γυναίκα που είχε κατηγορηθεί πως στις 9 Ιουλίου του 2013 σκότωσε το μόλις 3 μηνών βρέφος της και το έβαλε στην κατάψυξη στο Αλεποχώρι Αχαίας.

Η ίδια είχε τότε ισχυριστεί πως το παιδί χτύπησε και μόλις η ίδια κατάλαβε πως δεν έχει αισθήσεις το έβαλε στην κατάψυξη.

Τότε την είχε καταγγείλει ο σύζυγός της ο οποίος κατάλαβε τι είχε συμβεί μόλις επέστρεψε στο σπίτι. Για τα αίτια του θανάτου της παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 41χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα
Πάτρα: Νεκρή η 41χρονη που είχε βάλει το νεκρό μωρό της στην κατάψυξη - Τη βρήκε ο σύντροφός της

Να υπενθυμίσουμε ότι το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας, μείωσε την ποινή της, σε 12ετή κάθειρξη αφού αναγνώρισε ελαφρυντικά και δεδομένου πως είχε εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές, αφεθηκε ελεύθερη το 2018. Η γυναίκα, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Έπασχε απο ψυχική διαταραχή, καθώς η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά την περίοδο τέλεσης τους εγκλήματος, εκτιμήθηκε πως διένυε επιλόχειο κατάθλιψη.

 

Πάτρα: Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας” – Η αστυνομία σταμάτησε άνδρα που ήθελε να δει τον πατέρα του – 58 ασθενείς μεταφέρονται σε άλλες κλινικές – Έκτακτη οδηγία να μείνουν στα σπίτια τους έλαβαν κάτοικοι της περιοχής λόγω του πυκνού καπνού- Νέες ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ στην Αχαΐα: 62χρονη έσερνε από τα μαλλιά και έπνιγε την αδερφή της – “Βάρα την κι άλλο”, φώναζε ο σύζυγος

Δύο πνιγμοί μέσα σε λίγες ώρες σε παραλίες της Αχαΐας

Πάτρα: «Έφυγε» η γιατρός Λίλιαν Κωστοπούλου

Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε σε τζαμαρία σούπερ μάρκετ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό – Τραυματίστηκε σοβαρά δικυκλιστής (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στα Τσουκαλαίικα – ΙΧ έπεσε πάνω σε φορτηγάκι, μία τραυματίας (ΦΩΤΟ)

ΝΔ: Με τηλέφωνα από την Αθήνα προτείνουν για πρόεδρο της ΔΕΕΠ τον Μάκη Κατσιγιάννη