Πάτρα: ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ – Ασκήθηκε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για τη δολοφονία του Μπακάρι Χέντερσον – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για τη δολοφονία του Μπακάρι Χέντερσον, άσκησαν οι δικηγόροι της οικογένειας του άτυχου νεαρού. Οι δικηγόροι, κατέθεσαν την αίτηση και εν συνεχεία, 

Πάτρα: Η τελική απόφαση για το θάνατο του Χέντερσον – Ένοχοι οι 6 από τους 9 κατηγορουμένους – “Δεν είναι αυτή δικαιοσύνη για φόνο…” – Τί δήλωσαν οι γονείς του άτυχου νέου – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

έγινε δεκτή από τον Εισαγγελέα Εφετών Γ. Μπισμπίκη. Η έφεση ασκήθηκα κατά της πρωτόδικης απόφασης για ανθρωποκτονία από πρόθεση εναντίον των έξι εκ των εννέα κατηγορουμένων και εναντίον του μοναδικού Έλληνα για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

Να υπενθυμίσουμε ότι οι γονείς του Μπαράκι, αντέδρασαν στην πρωτόδικη απόφαση, βγαίνοντας από το δικαστήριο: «Είναι αδιανόητο. Η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία στην Ελλάδα;», είπε ο πατέρας του άτυχου νεαρού στους δημοσιογράφους. Δίπλα του, η σύζυγός του Τζιλ: «Η απόφαση αυτή στέλνει ένα μήνυμα στους Αμερικανούς που θέλουν να ταξιδέψουν στη χώρα σας. Γιατί εάν κάποιος δολοφονείται και δεν υπάρχει καμία τιμωρία, τι σε κάνει να πιστεύεις πως το παιδί σου μπορεί να είναι ασφαλές εδώ».

 

 

 Τουριστικό buggy άρπαξε φωτιά και προκάλεσε πύρινο εφιάλτη στη Νάξο

Κ. Τσουκαλάς: «Η κομματική μηχανή ρουσφετιών της Νέας Δημοκρατίας στοιχίζει σε κάθε Έλληνα, δεσμευόμαστε ότι οι υπαίτιοι θα πληρώσουν»

Ιαπωνία: Τρεις νεκροί λόγω αφόρητης ζέστης

Β. Κικίλιας: «Δεν  πρόκειται να ανεχτούμε κινήσεις αισχροκέρδειας σε βάρος των πολιτών»

Εκρήξεις και πυκνός καπνός στην Τεχεράνη: «Χτυπάμε καθεστωτικούς στρατιωτικούς στόχους» λέει το Ισραήλ

Αροανία Καλαβρύτων: Εντοπίστηκε ο πεζοπόρος που χάθηκε στο δάσος

Δίκη Φιλιππίδη: Την Παρασκευή η απολογία για δύο απόπειρες βιασμού

Πυρκαγιά στον Άγιο Στέφανο Λακωνίας – Προειδοποιητικό μήνυμα του 112