Πάτρα – Μητέρα 13χρονης που αναγκάστηκε από ανήλικες να τους φιλήσει τα πόδια: Η κόρη μου φοβάται να πάει σχολείο

Απειλές ότι θα τη μαχαιρώσουν δέχθηκε από τις άλλες ανήλικες η 13χρονη από την Πάτρα που αναγκάστηκε να τις φιλήσει στα πόδια, όπως καταγγέλλει η μητέρα της, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που βίωσε το παιδί, το οποίο φοβάται να πάει στο σχολείο.

«Μόλις σχόλασαν, βγήκαν έξω, την έπιασαν, της λένε “γονάτισε να μας ζητήσεις συγγνώμη αλλιώς θα σε μαχαιρώσουμε”. Η κόρη μου φοβήθηκε, ακριβώς από πίσω της πέρναγαν αυτοκίνητα», είπε η μητέρα της στον ΣΚΑΪ.

Το κορίτσι αναγκάστηκε να υποκύψει στις απαιτήσεις τους. «’Η θα τη μαχαίρωναν ή θα την έσπρωχναν», σημείωσε η γυναίκα.

Οι ανήλικες ζήτησαν από την 13χρονη να γονατίσει και να ζητήσει συγγνώμη. «Υποτίθεται ότι κάτι έχει πει η κόρη μου γι’ αυτές τις κοπέλες. Η οποία το αρνείται αυτό. Ήρθε, μου ανέφερε τι έγινε και έκλαιγε», ανέφερε.

Μετά από αυτή τη συμπεριφορά, το κορίτσι φοβάται. «Δεν το έχει ξαναβιώσει αυτό. Είμαστε από πάνω της και εγώ και όλοι», λέει η μητέρα. Στο σχολείο την πηγαίνει ο παππούς της.

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)