Πάτρα: Μετέφεραν αλλοδαπή σε ειδική κρύπτη μέσα σε όχημα – Δύο συλλήψεις από το Λιμενικό

Τις απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής της Πάτρας, προέβησαν στη σύλληψη μίας 52χρονης (υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου) και ενός 46χρονου (υπήκοος Τουρκίας), για παράβαση των άρθρων 25 παρ. 1 του Ν. 5038/2023 ¨Υποχρεώσεις μεταφορέων¨, καθώς και μίας 29χρονης αλλοδαπής (υπήκοος Τουρκίας), για παράβαση του άρθρου 83 παρ. 1 του Ν. 3386/05 ¨Απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα¨.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών σε αυτοκινούμενο όχημα τύπου camper, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε επιβατηγό-οχηματαγωγό (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατελήφθη η 52χρονη οδηγός και ο 46χρονος συνοδηγός, να μεταφέρουν από κοινού την 29χρονη, εντός μίας ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στο εσωτερικό του οχήματος, η οποία στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα, πέντε τηλεφωνικές συσκευές, καθώς και το χρηματικό ποσό των εννιακοσίων ευρώ (900,00 €).

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του – Τραγικό τέλος για 50χρονο ανήμερα την Πρωτοχρονιά