Πάτρα: Μεγάλη κινητοποίηση για κοριτσάκι που κατάπιε κέρμα και άνδρα που δέχθηκε δάγκωμα οχιάς! Τι συνέβη

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Δύο ιδιαίτερα σοβαρά περιστατικά κλήθηκε να διαχειριστεί το τελευταίο 24ωρο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων “Ο Άγιος Ανδρέας” και του “Καραμανδάνειου”.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο Αγρίνιο, ένα κοριτσάκι 6,5 ετών κατάπιε κέρμα με αποτέλεσμα την κινητοποίηση των γονιών του και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της περιοχής. Εν συνεχεία το κοριτσάκι διεκομίσθη στο Καραμανδάνειο εκεί όπου  υπεβλήθη σε επέμβαση στον οισοφάγο για την αφαίρεση του κέρματος. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Παράλληλα και πάλι στο Αγρίνιο, ένας 51χρονος δέχθηκε δάγκωμα οχιάς με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον “Άγιο Ανδρέα” ώστε να του χορηγηθεί αντιοφικός ορός.

Και σε αυτή την περίπτωση όλα πήγαν καλά, ο άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και τις επόμενες ώρες αναμένεται να λάβει εξιτήριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Πάτρα: Υπόθεση εκβίασης ερευνά η Ασφάλεια – Το τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού(;) και οι οικονομικές διαφορές

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά