Πάτρα: Μεγάλη έρευνα της Ασφάλειας για παράνομο στοιχηματισμό – Η Αστυνομία μέσω διαρροών “πυροβόλησε” τα πόδια της

Αίθουσα Σύνταξης Tempo24.News

Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Πατρών, την οποία όμως τα ίδια τα στελέχη της αστυνομίας φρόντισαν να την “κάψουν”, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πρόκειται για μεγάλο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού στο οποίο εμπλέκονται δεκάδες Πατρινοί και μέσω του οποίου φέρεται να διακινούνται “μαύρα” τεράστια ποσά.

Η υπόθεση ερευνάται τα τελευταία 24ωρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών κάτω από απόλυτη μυστικότητα, ωστόσο φρόντισαν να την απασφαλίσουν κάποιοι αστυνομικοί οι οποίοι εμπλέκονται στις έρευνες. Πιο συγκεκριμένα ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη σοβαρές κατ’ οίκον έρευνες αστυνομικών της Ασφάλειας προκειμένου να εντοπιστούν και να συλλεγούν περισσότερα στοιχεία τα οποία θα συμπεριλαμβάνονταν στη δικογραφία, κάποιος ή κάποιοι εκ των συμμετεχόντων στις έρευνες επέλεξαν να διαρρεύσουν για δημόσιες σχέσεις την υπόθεση στα Μέσα Ενημέρωσης. Πρόκειται για επιεικώς απαράδεκτη υπηρεσιακή συμπεριφορά η οποία θέτει αμιγώς σε κίνδυνο την αστυνομική έρευνα και το αποτέλεσμα της σε σχέση με το εύρος και τα στοιχεία που ενδέχεται στην πορεία της – λόγω της δημοσιότητας – να αποκαλυφθούν.

Το Tempo24.News γνωρίζοντας τις έρευνες και αναμένοντας την πλήρη εξέλιξή τους, σεβόμενο τη δημοσιογραφική δεοντολογία δεν πρόκειται να επανέλθει στο θέμα μέχρι την ολοκλήρωση της επιχείρησης, σηκώνοντας τοίχο στην όποια προσπάθεια να καλυφθούν τα όποια στοιχεία μέσω διαρροών από εμπλεκόμενους.

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Πάτρα: Νεκρός 56χρονος στο σπίτι του

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”