Πάτρα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το αθλητικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3 Χ 3

13/06/2016 | 14:00

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο αθλητικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3 Χ 3, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) σε συνεργασία με το Τμήμα Άθλησης, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Πατρέων και την ΕΣΚΑ-Η στις 11 & 12 Ιουνίου στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Στο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης παρευρέθηκαν και απένειμαν βραβεία οι: Ανδρέας Αθανασόπουλος – Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού, Διονύσιος Πλέσσας – Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Εξυπηρέτησης Πολιτών & Προγραμματισμού, Κώστας Πετρόπουλος – πρώην Εθνικός Προπονητής Καλαθοσφαίρισης, Τάκης Τσαγκρώνης – Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.Κ., Τάκης Πετρόπουλος – Σύμβουλος Δημάρχου και Υπεύθυνος σε θέματα αθλητισμού και άλλα στελέχη της Δημοτικής Αρχής στον αθλητικό τομέα. 

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των νεαρών αθλητών ήταν ιδιαίτερα αυξημένη και οι αγώνες διενεργήθηκαν σε κλίμα ενθουσιασμού, άψογης συνεργασίας και άμιλλας.

Με την λήξη της φετινής διοργάνωσης, δόθηκε το ραντεβού με την νεολαία της Πάτρας για την επόμενη χρονιά.

Ο Δήμος Πατέρων ευχαριστεί όλους, όσους συνέβαλλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Συνελήφθη διευθύντρια σχολείου μετά από μήνυση γονέα μαθήτριας που φορούσε ακουστικό στις Πανελλήνιες

Το σπιράλ και το Γαλλικό Ινστιτούτο Πάτρας τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ΦΩΤΟ

ΕΛΣΤΑΤ: Ανάπτυξη 2,2% για την ελληνική οικονομία το α΄ τρίμηνο

Το Τσαντ αναστέλλει τη χορήγηση βίζας στις ΗΠΑ ως απάντηση στην ταξιδιωτική απαγόρευση του Τραμπ

Θ. Ξανθόπουλος: Για λόγους λαϊκισμού και εντυπώσεων κάποιοι επινοούν ένα αδίκημα – Είναι πυροτέχνημα και χωρίς νομική υπόσταση

Καλοκαιρινό smoothie φράουλα – μπανάνα

Ναύπακτος: Το GPS τους έβγαλε στις σκάλες και το αυτοκίνητο στάθηκε στον αέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαία πρόοδος στην αναζήτηση θεραπείας για τον HIV