Πάτρα: Μαμούθ ποσότητα με “μαϊμού” προϊόντα στη “φάκα” των τελωνειακών – Μπλόκο σε νταλίκα από την Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Ποσότητα “μαμούθ” με παράνομα είδη ένδυσης εντόπισαν οι υπάλληλοι του τελεωνείου της Πάτρας σε νταλίκα που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για την Ιταλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι τελωνειακές Αρχές της Πάτρας προχώρησαν σε έλεγχο του φορτίου της νταλίκας η οποία έφτασε στην Πάτρα από την Τουρκία.

Όταν το εμπόρευμά της αποκαλύφθηκε, οι τελωνειακοί δεν πίστευαν στα μάτια τους, από τις τεράστιες ποσότητες “μαϊμού” προϊόντων, που ετοιμαζόνταν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό μέσω Μπάρι και στη συνέχεια να διοχετευτούν στην Αμβέρσα του Βελγίου, αλλά και… στο Λος Άντζελες!

Πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν ότι το μισό φορτίο της νταλίκας περιλαμβάνει ανώνυμα προϊόντα ένδυσης και υπόδυσης, ενώ το άλλο μισό φορτίο περιλαμβάνει “μαϊμού” αντίστοιχα προϊόντα, pas;ignvstvn etairei;vn ;opvw Gucci, Nike, Channel κ.α.

Η καταγραφή στο φορτίο της νταλίκας θα συνεχιστεί και την Παρασκευή το πρωί, ενώ επίσημη ανακοίνωση θα γίνει από το Λιμενικό Σώμα.

334758836_1623631551488329_2454573332251818533_n.jpg

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»