Πάτρα – «Μαμά σε αγαπώ, μαμά σε λατρεύω»: Η δύναμη της αγάπης που έσωσε τον Χρήστο

Το πανελλήνιο συγκλόνισε η είδηση πως μια μητέρα – ήρωας από την Πάτρα έγινε δότρια του δεξιού λοβού του ήπατός της στον 18χρονο γιο της, ο οποίος έπασχε από κίρρωση ήπατος σε έδαφος οικογενούς χολοστατικής ηπατοπάθειας.

Μάλιστα, η μεταμόσχευση ολοκληρώθηκε με επιτυχία παρά τα πολλαπλά εμπόδια που έπρεπε να καταφέρουν να περάσουν καθώς, η Αλεξάνδρα Χαραλαμποπούλου μιλώντας σήμερα στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 ανέφερε πως ο αγαπημένος της γιος της θα βγει σήμερα από το Λαϊκό νοσοκομείο.

Η κυρία Αλεξάνδρα Χαραλαμποπούλου ανέφερε πως: “Έχει κουραστεί το παιδί με το νοσοκομείο. Μετά από 65 μέρες νοσηλείας, το πρώτο που θέλει να κάνει ο γιος μου είναι να φάει απ’ όλα τα ντελίβερι της γειτονιάς. Αυτά που για άλλους είναι αυτονόητα, αυτά είναι εκείνα που θέλει να κάνει ο Χρήστος. Είμαστε πάρα πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον και λέμε τα πάντα.

Συνέχεια μου λέει “Μαμά σε αγαπώ, μαμά σε λατρεύω” αλλά αυτά μου τα έλεγε και πριν την μεταμόσχευση”.

Ρωσία: Κατέρρευσε γέφυρα στην περιφέρεια Μπριάνσκ – Τουλάχιστον επτά νεκροί ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά επεισόδια στο Παρίσι μετά την κατάκτηση του Champions League – Πάνω από 130 συλλήψεις ΒΙΝΤΕΟ

Θέλετε να γεράσετε καλά; H διάταση που πρέπει να κάνετε κάθε μέρα

Κατανάλωσαν εν αγνοία τους ζαχαρωτά που περιείχαν κάνναβη

Κίνα: Τουρίστας κατέστρεψε αρχαία αγάλματα του «Πήλινου Στρατού» πηδώντας τον φράκτη

Οι μαθητές του Γυμνασίου Τραγανού έγιναν… δημοσιογράφοι στην τάξη τους

Η ΑΑΔΕ «τσίμπησε» 2,5 εκατ. λαθραία τσιγάρα στο Τελωνείο των Κήπων

Λάτσιο: Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Σάρι