Πάτρα: Λήστεψε τον Σεπτέμβριο, τον έπιασαν τον Μάρτιο

 

 

Εξιχνιάσθηκε, μετά από έρευνα, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε, πριν από έξι μήνες σε περίπτερο στην Πάτρα.

 

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της διακίνησης ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, ο συλληφθείς στις 26/9/2020 το μεσημέρι, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κουκούλα, μετέβη σε περίπτερο στην Πάτρα και με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από 17χρονο υπάλληλο,  το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, με τη συνδρομή συνεργού του, που τον ανέμενε έξω από το περίπτερο.

 

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία, που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη.

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του άνδρα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

 

(13) γραμμάρια κάνναβης, διαμοιρασμένα σε έντεκα συσκευασίες
Δυο πτυσσόμενα μαχαίρια,
Δυο μεταλλικούς τρίφτες,
(345) ευρώ και
Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

Δ. Παλούμπης: Οι πρώτες βροχές αποκάλυψαν την αλήθεια-Πατρών–Πύργου, ένας δρόμος προχειρότητας και σπατάλης

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού «μάχονται» τον καρκίνο – Μελέτη διαπιστώνει ανοσολογική αντίδραση για την καταπολέμηση της νόσου

Πώς έγινε η φονική σύγκρουση στη Φωκίδα – Νεκρός 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος 37χρονος μεταφέρθηκε στην Πάτρα

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη

Μακροζωία: Οι επτά καθημερινές συνήθειες που μας χαρίζουν χρόνια ζωής

Πάτρα: Ματαιώθηκε το μαθητικό πάρτι με άφθονο αλκοόλ σε κλαμπ, μετά το ρεπορτάζ του tempo24

Πάτρα: Η ανήλικη τα “έτσουζε” και οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρέθηκαν με χειροπέδες