Πάτρα: Ληστεία με μαχαίρι και μπουνιές – Θύμα 22χρονος – Τι κατήγγειλε

Αντιμέτωπος με τους ληστές του ήρθε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας, 22χρονος στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, δυο άγνωστα προς το θύμα άτομα, τον προσέγγισαν λίγα λεπτά αφού στάθμευσε την μηχανή του και του επιτέθηκαν.

Όπως φέρεται να είπε ο  22χρονος στους Αστυνομικός,  ο ένας τον απείλησε με μαχαίρι, ενώ ο δεύτερος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Αφού κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 620 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, από το θύμα. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστων.

ΔΥΠΑ: Ποιους αφορά το νέο πρόγραμμα voucher 750 ευρώ

Τροχαίο με ένα νεκρό τα ξημερώματα

Η στιγμή της σύλληψης της Μουρτζούκου – Σήμερα θα μεταφερθεί στα Δικαστήρια της Πάτρας

ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταγγελία 29 σελίδων για τον «Φραπέ» – «Επιδοτήσεις άνω των 2,5 εκατ. ευρώ με ψεύτικα ζώα»

EURO 2025 γυναικών: «Καθάρισε» την πρόκριση η «διαστημική» Ισπανία, 6-2 το Βέλγιο

Ανείπωτη τραγωδία στο Τέξας: Πάνω από 100 νεκροί από τις φονικές πλημμύρες – Συνεχίζονται οι έρευνες των σωστικών συνεργείων

Παντρεύτηκαν Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα – Οι λαμπεροί καλεσμένοι στη δεξίωση στη βίλα της οικογένειας Νίκα – ΦΩΤΟ

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 11 Ιουλίου