Πάτρα: “Κούναγε” όλη τη νύχτα – 40 μετασεισμοί μετά τον ισχυρό σεισμό των 4,7 Ρίχτερ

 

Συνεχίζεται αμείωτη η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή μεταξύ Αιγίου και Ναυπάκτου , όπου λίγε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα είχαμε τον ισχυρό σεισμό των 4,7 βαθμών Ρίχτερ, ενώ το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο δίνει τη δόνηση 5,1 ρίχτερ. Το επίκεντρο του σεισμού, ήταν 32 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Πάτρας και 16 χιλιόμετρα από το Αίγιο. Το εστιακό βάθος ήταν 4 χιλιόμετρα. 

Από εκείνη την ώρα δεκάδες μετασεισμοί έχουν γίνει αισθητοί στην ευρύτερη περιοχή με τον μεγαλύτερο να φθανει τα 4,4 Ρίχτερ και τον μικρότερο τα 2,5.

Συνολικά έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα 40 δονήσεις, γεγονός που μαρτυρά πως η περιοχή ειναι διεγερμένη , όπως άλλωστε εχει δηλώσει και ο καθηγητής σεισμολογίας Ακης Τσελέντης, που παρακολουθεί το φαινόμενο.

Να σημειωθεί ότι το tempo24 με συνεχείς αναρτήσεις καθόλη τη διάρκεια της νύχτας ενημέρωνε για την εξέλιξη του φαινομένου , που προκάλεσε φόβο σε πάρα πολλούς πολίτες. 

 

Στον ρυθμό των Ρίχτερ η Δυτική Ελλάδα – Συνεχής σεισμική δραστηριότητα (Συνεχής ενημέρωση)

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ