Πάτρα-Κορονοϊός: Κρούσματα στο Δημοτικό Βρεφοκομείο-Έκλεισαν Τμήματα

Προβληματισμός και αναστάτωση επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών καθώς φέρεται να εντοπίστηκαν δύο κρούσματα σε μέλη του προσωπικού.

Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε θετική στον ιό μία δασκάλα και αμέσως έκλεισε το τμήμα και τα παιδιά επέστρεψαν σπίτι τους.

Σήμερα εντοπίστηκε ένα ακόμη κρούσμα σε εργαζόμενη η οποία είχε παρουσιάσει συμπτώματα  Το μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε θετικό  με αποτέλεσμα να κλείσει ένα ακόμη τμήμα του Δημοτικού Βρεφοκομείου.

Τα κρούσματα δεν φέρονται να σχετίζονται μεταξύ τους αφού εντοπίστηκαν σε διαφορετικά κτίρια ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιο θετικό κρούσμα από τα παιδάκια των τάξεων των δύο εργαζομένων.

 

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά