Πάτρα – κορονοϊός: Ανησυχητική “έκρηξη” νοσηλειών σε παιδιά – Γέμισε σχεδόν η παιδιατρική κλινική του Ρίου

 

Ανησυχητική αύξηση των νοσηλειών παιδιών που ασθενούν από κορονοϊό, κατεγράφη χθες στο ΠΓΝΠ προκαλώντας εύλογη ανησυχία.

Σύμφωνα με στοιχεία ενώ μέχρι τώρα νοσηλεύονταν 4 παιδιά, στην χθεσινή εφημερία του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ο αριθμός εκτινάχθηκε στα 10, με αποτέλεσμα να γεμίσει σχεδόν η παιδιατρική κλινική.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η πίεση στο σύτημα υγείας καθώς πλέον οι νοσηλείες συνεχώς παραμένουν σε υψηλά επίπεδα , με αποτέλεσμα μάλιστα και 8η κλινική να λειτουργεί πλέον αποκλειστικά για ασθενείς με κορονοϊό, στο νοσοκομείο Ρίου.

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες νοσηλεόντσι στο δύο νοσοκομεία της Πάτρας 228 ασθενείς.

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο 117 βρίσκονται σε απλές κλίνες, 10 παιδιά στην παιδιατρική κλινική, 5 στην ΜΑΦ και 12 στην ΜΕΘ.
Ενώ στο “Αγ. Ανδρέας” 84 συμπολίτες , εκ των οποίων οι 8 στην ΜΕΘ

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων