Πάτρα: Κοριτσάκι παρασύρθηκε από ΙΧ και τραυματίστηκε – Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS – Νίκος Α. Σύφαντος

Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση 4χρονου κοριτσιού από ΙΧ σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου, στην οδό Κανελλοπούλου, στην Πάτρα.

Το κοριτσάκι διέσχιζε το πεζοδρόμιο με την μητέρα του, γιατρός στο επάγγελμα, όταν υπό συνθήκες που ερευνώνται από την Τροχαία παρασύρθηκε από το όχημα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο που μετέφερε το 4χρονο παιδί στο νοσοκομείο, με τραύματα στο πόδι.

Εν συνεχεία ωστόσο η οικογένεια αποφάσισε να το μεταφέρει σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο