Πάτρα: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι δικηγόροι – Αποχή μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου – Νέος αποκλεισμός του Δικαστικού Μεγάρου και πορεία

Αποχή από τα καθήκοντά τους μέχρι και τις 8 Φεβρουαρίου, αποφάσισαν οι δικηγόροι της Πάτρας σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του δικηγορικού συλλόγου που έγινε το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι δικηγόγοι της Πάτρας παραμένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους κατά του ασφαλιστικού και ακολουθούν τη γραμμή της συντοντιστικής των προέδρων όλων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας που έχουν δηλώσει αγώνα μέχρι η κυβέρνηση να αποσύρει το επίμαχο νομοσχέδιο.  

Παράλληλα, οι δικηγόροι μαζί με το εργατουπαλληλικό κέντρο και όλους τους επιστημονικούς φορείς θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου αύριο στη 1 στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου στην Πάτρα (πλατεία Όλγας) προκειμένου να ενημερώσουν για το νέο γύρο κινητοποιήσεών τους, ενώ την Πέμπτη στις 10πμ θα προχωρήσουν σε έναν ακόμη συμβολικό αποκλεισμό του δικαστικού μεγάρου ενώ θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Την Παρασκευή, ωστόσο, αναμένεται να συνεδριάσει το συντονιστικό των προέδρων όλων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας προκειμένου να προγραμματιστούν οι επόμενες κινήσεις. 

Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Αναβλήθηκε η εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

Πυροβόλησαν μηχάνημα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Έστησε καρτέρι και επιτέθηκε στην σύντροφό του – Χαμός έξω από πολυκατοικία