Πάτρα: “Καθηγητές δεν επιτηρούν τα προαύλια” – Η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για το περιστατικό με τον τραυματισμό του 14χρονου μαθητή

“Θα διερευνήσουμε το θέμα σε βάθος”, σημείωσε η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Ευγενία Πιερή.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο tempo24 έχει ενημερωθεί από τη διεύθυνση του σχολείου για το περιστατικό του τραυματισμού του 14χρονου μαθητή, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού challenge (αυτό υποστηρίζει το σχολείο, ενώ η οικογένεια του παιδιού κάνει λόγο για μπούλινγκ).

Πάντως η ενημέρωση από τη διευθύντρια του Γυμνασίου έγινε το βράδυ του Σαββάτου, ενώ το θέμα είχε γίνει γνωστό από νωρίς το πρωϊ του Σαββάτου. Μάλιστα σχετική ανάρτηση είχε γίνει και από τον υπουργό Υγείας. 

Άμεσα πληροφορήθηκε και το υπουργείο Παιδείας για τον τραυματισμό του άτυχου μαθητή.

Προαύλια χωρίς επιτήρηση

“Εντός της εβδομάδας θα κληθούν η διεύθυνση του Γυμνασίου και οι καθηγητές να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για το περιστατικό. Θέλουμε να διαλευκανθεί η υπόθεση”, υπογράμμισε η κυρία Πιερή τονίζοντας με έμφαση πως οι εκπαιδευτικοί δεν τηρούν τα προβλεπόμενα.

“Δυστυχώς οι καθηγητές σε αρκετές περιπτώσεις δεν βρίσκονται στο προαύλιο των σχολείων. Έχουμε δώσει ειδικές οδηγίες για να τηρούνται οι εφημερίες και μάλιστα με ιδιαίτερη έμφαση για τα συστεγαζόμενα σχολεία , όπως σε αυτή την περίπτωση”.

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του 14χρονου – Τραυματίστηκε από μπούλινγκ(;) και όχι από challenge

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»