Πάτρα: Κατέληξε η γυναίκα που παρασύρθηκε από νταλίκα στα Δεμένικα – Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS – Νίκος Αγγελόπουλος

Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, 19 Ιουλίου 2025, (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) στην οδό Δημοκρατίας, στο ύψος της κάβας «Κυριαζή», στα Δεμένικα Πατρών.

Η 75χρονη γυναίκα, κάτοικος περιοχής, παρασύρθηκε από νταλίκα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βγει από το σπίτι της για εξωτερικές δουλειές.

Η άτυχη γυναίκα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, είχε εγκλωβιστεί κάτω από τις ρόδες της νταλίκας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι και στο πόδι.

Αν και αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο, λίγες ώρες αργότερα, η ηλικιωμένη δεν άντεξε τα τραύματά της και κατέληξε στο νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Από αστυνομικούς της Τροχαίας, συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Πατρών.

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Κουνάβης – Κατσιγιάννης αντιμέτωποι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας – Ποιοι τους στηρίζουν

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα