Πάτρα: Καταγγελία για κακοποίηση και ασέλγεια σε αγοράκι 9 μηνών αναστάτωσε γιατρούς και Αστυνομία

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Μία γυναίκα που μετέφερε το μεσημέρι της Κυριακής το 9 μηνών αγοράκι της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα, ισχυρίστηκε στους γιατρούς πως το βρέφος έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα και την μητέρα της.

Όπως ήταν φυσικό άμεσα υπήρξε ενημέρωση της Αστυνομίας από το ιατρικό προσωπικό τοπυ Νοσοκομείου για δύο λόγους:

Πρώτον για την σοβαρότητα της καταγγελίας και δεύτερον γιατί η μητέρα ήθελε στη συνέχεια να πάρει το παιδί και να φύγει, ενώ το βρέφος χρειαζόταν νοσηλεία καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα αφυδάτωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news στο Νοσοκομείο έσπευσαν αστυνομικοί του 3ου Τμήματος περοκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για τη διερεύνηση της καταγγελίας της περί κακοποίησης του αγοριού.

Οι ίδιες ποληροφορίες αναφέρουν πως από κάποια στιγμή και μετά η μητέρα “μάζεψε” τα όσα υποστήριξε, όμως σύμφωνα με αστυνομικές “πηγές” η έρευνα συνεχίζεται. 

Στα πλαίσια των ενεργειών της ΕΛ.ΑΣ. το 9 μηνών αγοράκι θα εξεταστεί και απο ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας.

Ωστόσο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. υπογράμμιζε στο tempo24.news πως η καταγγελία της γυναίκας διερευνάται προσεκτικά, ιδιαίτερα σε σχέση με το αληθές των ισχυρισμών της.

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Αγγελόπουλο που “έφυγε” νωρίς

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα την ώρα που την έλουζαν σε κομμωτήριο

Καρδιολογικό ιατρείο λειτουργούσε χωρίς άδεια στην Κάτω Αχαΐα, με υπεύθυνους …ειδικευόμενο γιατρό και νοσηλεύτρια – Τι δηλώνει η Άννα Μαστοράκου

Πάτρα: Η κακοκαιρία έφερε πλημμύρες σε Ακτή Δυμαίων και Παραλία – “Ποτάμια” οι δρόμοι

Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε να περάσει τον δρόμο και την “πάτησε” το λεωφορείο

Νέα τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Πάτρα: Τροχαίο με εμπλοκή δικύκλου – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Αχαΐα: Πυρκαγιά σε καφέ (ΦΩΤΟ)