Πάτρα: Καταδίκη για τον πατρινό προπονητή για ασέλγεια σε 14χρονη αθλήτριά του

Ένοχος κατά πλειοψηφία (6-1) για το κακουργηματικής μορφής αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε γενετήσια πράξη κρίθηκε χθες αργά το βράδυ από το Μεικτό Ορκωτό ∆ικαστήριο Αιγίου ο Πατρινός προπονητής πυγμαχίας, ο όποιος είχε κατηγορηθεί από την 14χρονη (τότε) αθλήτριά του.

Το ∆ικαστήριο τού αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και τού επέβαλε συνολική ποινή φυλακίσεως τεσσάρων ετών, με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, καθώς ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκε ελεύθερος. Η αυλαία της δίκης που διήρκησε αρκετές μέρες, έπεσε χθες με τις αγορεύσεις των συνηγόρων προς υποστήριξη της κατηγορίας και της υπεράσπισης.
Υπενθυμίζουμε ότι η Εισαγγελέας της Έδρας στην αγόρευσή της είχε προτείνει την ενοχή
του. Ο Πατρινός προπονητής δήλωνε από την πρώτη στιγμή αθώος και αρνήθηκε πως τέλεσε το αδίκημα που κατηγορείται και ευελπιστεί πως στο εφετείο η υπόθεση θα λάβει άλλη τροπή. Παρά το γεγονός ότι δεκάδες μάρτυρες κατέθεσαν υπέρ του, οι Πρωτοδίκες δεν επείσθησαν και αποφάσισαν την καταδίκη του πλην ενός. Η υπέρασπισή του επιμένει πώς τα στοιχεία που έχει είναι ακλόνητα και πώς στο Εφετείο θα αποδειχθεί η αλήθεια περί της αθωότητάς του.

Κέικ καραμέλα
04/02/2026 | 01:35

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Γαύδος – Χωρίς τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οι κάτοικοι

Πάτρα: Ληστεία με μαχαίρι σε μίνι μάρκετ – Συνελήφθη ο δράστης μετά από καταδίωξη

Δυτ. Ελλάδα: Βαρύ πένθος από τον θάνατο της Βάνας Πέτρου – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας