Πάτρα-καιρός: Αρχή εβδομάδας με λιακάδα

 

Αρχή εβδομάδας με λιακάδα, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη σήμερα Δευτέρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία να φθάνει τους 32 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 40%.

Αναλυτικά:

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές. Τοπικές βροχές ή όμβροι θα εκδηλωθούν σε ορεινά κυρίως ηπειρωτικά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 11έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 29-30, στη Δυτική Ελλάδα από 16 έως 32 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 14 έως 26-27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 26-28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 31 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 18 έως 26-27 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30-31 και 33 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-4 μποφόρ, ενώ κατά τόπους στα παράκτια της Δυτική Ελλάδας θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”