Πάτρα: Η Δημοτική Αρχή στο μπλόκο της Περιμετρικής

Ο Δήμος Πατρέων σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/12) στο μπλόκο, που έχει στηθεί στην Περιμετρική της Πάτρας στην έξοδο της Εγλυκάδας, για να εκφράσει την αλληλεγγύη της στον δίκαιο αγώνα των αγροτοκτηνοτρόφων της περιοχής μας, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Πάτρα: Η Δημοτική Αρχή στο μπλόκο της Περιμετρικής

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ, που αντί να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών, επιστρατεύει τον κοινωνικό αυτοματισμό, αλλά και τις δυνάμεις καταστολής για να τους εμποδίσει να διεκδικήσουν όσα δικαιούνται.

Ο αγώνας των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων είναι δίκαιος και είναι αγώνας όλων μας  για τη ζωή, την επιβίωση και την αξιοπρέπειά μας. Οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, μαζί με τη νεολαία και το λαό,  μπορούν να βάλουν φρένο στην πολιτική που θυσιάζει τις ζωές μας και τη ζωή των παιδιών μας. 

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία