Πάτρα: Η Δημοτική Αρχή σε εκδηλώσεις για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

22/01/2024 | 15:20

Η Δημοτική Αρχή εκπροσωπήθηκε, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, σε εκδηλώσεις κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, Συλλόγων και φορέων της Πάτρας.

Συγκεκριμένα:

Το πρωί η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, παρέστη στην κοπή πίτας του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, αργότερα, το μεσημέρι, στην κοπή της πίτας της Ολυμπιάδας και το απόγευμα στην κοπή πίτας της Πολυφωνικής. Ο Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου, Παναγιώτης Μελάς, στη κοπή πίτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κρυσταλλόβρυσης. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Περιβάλλοντος – Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος, στην εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καστελλοκάμπου, στην οποία ήταν επίσης παρόντες ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού, Θόδωρος Τουλγαρίδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Ασπράγκαθος και Δημήτρης Δημησιάνος.  

Το απόγευμα η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού – Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης και Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων, Αναστασία Τογιοπούλου, παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας. Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Δημοτικής Κατάστασης, Οικονομικών, Διαχείρισης Προσόδων, Τοπικής Οικονομίας, Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π), Νομικής Υπηρεσίας και Εσωτερικού Ελέγχου, Διονύσης Πλέσσας, στις εκδηλώσεις των Ιθακήσιων και ακολούθως των Ναυπακτίων Πάτρας.

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου το βράδυ έγινε η εκδήλωση κοπής της πίτας του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πάτρας σε γνωστό κέντρο της πόλης.

 

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!

Οταν ο Άδωνις διάβασε την εφημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ