Πάτρα: H Δημοτική Αρχή στο Συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και μέλη της Δημοτικής Αρχής, συμμετείχαν σήμερα, Σάββατο 26 Φλεβάρη, στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, στις 11:30 στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας). 

Η κινητοποίηση έγινε στο πλαίσιο της κοινής πρωτοβουλίας των πέντε (5) Εργατικών Κέντρων της περιοχής μας (Πάτρας, Αγρινίου, Αμαλιάδας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς – Ιθάκης), με αιτήματα την άμεση ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, μέτρα ενάντια στην ακρίβεια, υπογραφή συλλογικών συμβάσεων με αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, προστασία του εισοδήματος του λαού.

dsc_4359_copy_2406x1606.jpg

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του, τόνισε:

«Τίποτε δεν μας χαρίζεται, όλα θα τα πάρει ο εργαζόμενος λαός με τους αγώνες του. Γίνεται ένας πόλεμος κοινωνικός. Αυτοί που κατέχουν τον πλούτο τα θέλουν όλα. Οι εργαζόμενοι πρέπει να πάρουν αυτά που δικαιούνται γιατί αυτοί τα δημιουργούν. Για τα ζητήματα της ακρίβειας, της δημόσιας υγείας, της ανεργίας, τους μισθούς, τη ζωή, για όλα αυτά είμαστε όλοι εδώ και θα συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι να ανατραπεί αυτή η κατάσταση». 

 

 

68ρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Τραμπ: Η Ινδία και το Πακιστάν συμφώνησαν σε «πλήρη και άμεση κατάπαυση του πυρός»

ΠΑΣΟΚ για βία στα Πανεπιστήμια: «Αντί σχεδίου, τσαλαβουτήματα αυταρχικού και αναποτελεσματικού βερμπαλισμού»

Επίσκεψη Κουτσούμπα στο πρώην ναζιστικό κολαστήριο του Μπούχενβαλντ

Φωτιά σε κατοικία στο Ζευγολατιό Κορινθίας

Βύρωνας: συνελήφθη ο «πιστολέρο» που τραυμάτισε οδηγό ταξί

H Άντζελα Γκερέκου έρχεται στην Πάτρα με «Γεύσεις και Μνήμες» από την Κέρκυρα

Α. Παναγιωτόπουλος: «Δεν θα μείνει τίποτα από τα Μαύρα Βουνά του Αράξου»