Πάτρα: Ευρεία αναδάσωση στο Δασύλλιο

Σε ευρεία αναδάσωση του Δασυλλίου, προχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες, οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου του Δήμου Πατρέων.

Οι εργαζόμενοι, φύτεψαν στον μεγαλύτερο πνεύμονα πρασίνου της Πάτρας, 800 δέντρα, διαφόρων ειδών, όπως: κουκουναριές, κυπαρίσσια ορθόκλαδα, κουτσουπιές, χαρουπιές, ψευδοακακίες, μυρτιές και σχίνους. 

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου:

Ταυτόχρονα, σε ολόκληρο τον Δήμο, γίνεται προσπάθεια αντικατάστασης των δέντρων που είτε έχουν κοπεί λόγω κακοκαιρίας είτε λόγω κάποιας ασθένειας έχουν ξεραθεί.

Η Δημοτική Αρχή και οι εργαζόμενοι του Δήμου, παρά τις μεγάλες περικοπές στην χρηματοδότηση και τις ελλείψεις προσωπικού, συνεχίζουν να διαμορφώνουν μικρούς και μεγάλους ελεύθερους χώρους, πλατείες και άλλες πράσινες οάσεις, σε όλες τις περιοχές, σε κάθε γειτονιά και παράλληλα φροντίζουν τους ήδη υπάρχοντες.

Αυτή η προσπάθεια συνεχίζεται αδιάκοπα γιατί οι ανάγκες της πόλης μας και του λαού της είναι μεγάλες.

1677663969413.jpg

3786555.jpg

3786556.jpg

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο