Πάτρα: “Έσβησε” στα 46 της χρόνια η Γλυκερία Λούντζη – Το σπαρακτικό μήνυμα του συζύγου της – ΦΩΤΟ

Σε ηλικία μόλις 46 ετών, έφυγε από τη ζωή η Γλυκερία Αναστ. Λούντζη, σύζυγος του Κωνσταντίνου Καπετανάκη, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 20 Μαΐου 2025, στις 2 μ.μ., στον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Β’ Δημοτικό Νεκροταφείο Λεύκας Πατρών.

Η Οικογένειά της

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Καπετανάκη, και τα δύο της παιδιά, Αναστάσιο και Αλέξανδρο, καθώς και τους γονείς, τα αδέλφια, τους θείους, τα ξαδέλφια, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς της, που θα την αποχαιρετήσουν με συγκίνηση και αγάπη.

Eγραψε ο αγαπημένος της σύζυγος Κώστας Καπετανάκης:

ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για την Γλυκερία, μητέρα δύο παιδιών! Το συγκλονιστικό μήνυμα του συζύγου της

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Θλίψη για τον αιφνίδιo θάνατο της συνταξιούχου φαρμακοποιού Μάρθας Ξηρομάμου (ΦΩΤΟ)

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στις Νεραντζιές Αιγιάλειας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)