Πάτρα: “Έσβησε” ο Νίκος Βώρρος – Θλίψη στο χώρο της δημοσιογραφίας ΦΩΤΟ

Θλίψη σκόρπισε στον χώρο της δημοσιογραφίας ο θάνατος του Νίκου Βώρρου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών μετά από μια περίοδο με πολλά προβλήματα υγείας.

Ηταν συνταξιούχος δημοσιογράφος και το όνομά του είχε συνδεθεί με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», αλλά και με την Παναχαϊκή, η οποία ήταν η μεγάλη του αγάπη μέχρι το τέλος της ζωής του.

Τη 10ετία του ΄70 επιμελείτο την αθλητική στήλη στην εφημερίδα «Ημέρα» και από τα μέσα της 10ετίας του ΄80 κι έπειτα εργάστηκε στην«Πελοπόννησο» από όπου συνταξιοδοτήθηκε. Παράλληλα ήταν και ανταποκριτής στην «Αθλητική Ηχώ».

Ήταν παντρεμένος, όμως είχε χάσει τη σύζυγό του Αλίκη, με την οποία είχαν δύο κόρες, τη Ζωή και την Κωνσταντίνα.

Η κηδεία του Νίκου Βώρρου θα γίνει τη Δευτέρα. Το tempo24 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια. 

Τούρτα παγωτό με γεμιστά μπισκότα – Με μόλις 4 υλικά

ΤΩΡΑ Συναγερμός στο Ισραήλ για επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους

Fox News: Με έξι βόμβες bunker-buster «χτύπησαν» οι ΗΠΑ τις υπόγειες πυρηνικές εγκταστάσεις στο Φορντό

Ιταλία: Τουρίστας σκόνταψε και έσκισε πίνακα του 17ου αιώνα σε μουσείο της Φλωρεντίας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Κυριακή 22 Ιουνίου

Μουντιάλ Συλλόγων: Με ανατροπή η Ίντερ, 2-1 την Ουράβα ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Οι εφημερεύοντες γιατροί σήμερα Κυριακή 22 Ιουνίου

Το Ιράν δηλώνει «καμία ένδειξη μόλυνσης» μετά τις επιθέσεις των ΗΠΑ σε βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις