Πάτρα: Επίθεση ομάδας αντιεξουσιαστών με πέτρες και κόκκινη μπογιά στο ξενοδοχείο Αστήρ όπου θα μιλήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης- ΦΩΤΟ- BINTEO

Επίθεση στο ξενοδοχείο “Αστήρ” της Πάτρας όπου πρόκειται να μιλήσει σε λίγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, κόβοντας την πίτα της ΝΟΔΕ ΑχαΪας, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο από ομάδα αντιεξουσιαστών, οι οποίοι πέταξαν χρώμα και πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσουν τη τζαμαρία του εστιατορίου του ξενοδοχείου. Οι αντιεξουσιαστές στη συνέχεια απομακρύνθηκαν τρέχοντας.

Η επίθεση προφανώς εντάσσεται στις κινητοποιήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα από αντιεξουσιαστές με σημείο αναφοράς τις κινητοποιήσεις για τη Μακεδονία. Ο κ. Γεωργιάδης άλλωστε είναι από τους υπέρμάχους του Μακεδονικού αγώνα και λίγες ώρες πριν βρισκόταν στο συλλαλητήριο της Αθήνας. 

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουΝ το ενδεχόμενο επιστροφής των αντιεξουσιαστών που αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

 

 

Δολοφονία καθηγητή: Περίεργη εξαφάνιση προσώπου από το περιβάλλον του

Δήμος Αγρινίου και Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας προσέφεραν κράνη σε δικυκλιστές

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα 8 οχημάτων – 5 τραυματίες

Καλάβρυτα: Κινητοποίηση για δύο πεζοπόρους στη Ζαχλωρού

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Mέτρα προστασίας από τον καύσωνα

Το αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας

Παναθηναϊκός: Η Κορίνθιανς στη λίστα των ενδιαφερομένων για τον Τετέ

Τι μπορεί να δείχνει η ημερομηνία της πρώτης περιόδου για την υγεία μιας γυναίκας